KHL Planteavl udvider

For at kunne følge med efterspørgslen på de opgaver, der kommer ind, ansatte KHL Planteavl d. 27. januar planteavlskonsulent Aksel Julius Nielsen på en tre måneders kontrakt. Aksel Julius Nielsen kommer fra en stilling i det tidligere Centrovice, hvor han har over 20 års erfaring som planteavlskonsulent.

- En jævn tilgang af nye og større kunder gør, at vi bliver nødt til at hive noget ekstra hjælp ind i vores forestående spidsbelastningsperiode, hvor især EU-ansøgningerne vil tage meget af vores tid, siger planteavlschef ved KHL, Anders Smedemand Musse.

- Med tanke på hvor udfordrende Landbrugsstyrelsens systemer har fungeret de seneste tre år, har jeg besluttet, at vi hellere vil være et skridt foran end bagefter. Mine medarbejdere ligger hvert år et kæmpe arbejde i årets første fire måneder, hvor også rådgivningen i marken fylder en del. Hvis vi fortsat skal yde den bedste rådgivning til kunderne og samtidig give medarbejderne et attraktive og udfordrende job, bliver vi nødt til at være lidt på forkant på personalesiden.

- Det er jo langt hen ad vejen glædeligt, at vi det seneste år har kunnet ansætte to nye medarbejdere på planteavl, hvilket blot fortæller os, at der er god søgning til vores kontor i Kolding, hvor der nu er 11 planteavlskonsulenter ansat, slutter Anders Smedemand Musse.

 

Læs også