Ny administrerende direktør i FaunaPhotonics

FaunaPhotonics har ansat Michael Stanley Pedersen som ny administrerende direktør. Det oplyser selskabet.

Han kommer fra en ledende stilling som Vice President Sales & Marketing i NKT Photonics fra 2011 til 2018.. Før var han hos Vestergaard Frandsen S.A. (2006-2011) i Schweiz, en danskejet virksomhed, der er verdensledende inden for produkter til malariakontrol. 

Michael Stanley Pedersen har en unik profil med dybt kendskab til både laserteknologi, insekter og kemi. Han har arbejdet inden for en bred vifte af forretningsområder med centrale stillinger i både den tekniske og kommercielle del af organisationer. Med en Executive MBA fra Copenhagen Business School, en PhD i Fysik og en MSc i Kemi fra DTU er han godt rustet til de fleste udfordringer, som FaunaPhotonics beskæftiger sig med.

Selv glæder han sig over mulighederne i FaunaPhotonics, der oplever udenlandsk kapitalinteresse:

- FaunaPhotonics er en virksomhed med et kæmpe potentiale. Gennem kommercielle og tekniske samarbejder med ledende internationale virksomheder er FaunaPhotonics nu klar til de næste nye store skridt. Med min baggrund i at vækste og udvikle teknologitunge virksomheder ser jeg frem til opgaven med at få FaunaPhotonics bygget op til at blive en succesfuld kommerciel global spiller.

Det forventes, at den nyudviklede tilgang til overvågning af insekter vil føre til forbedringer af insektskadedyrskontrol, reduktion i brugen af insekticider og en mere bæredygtig fødevareproduktion. FaunaPhotonics forventer at arbejde tæt sammen med internationale virksomheder inden for præcisionslandbrug for at udbrede konceptet globalt.


 

Læs også