bannerPos

Semler Agro med ny afdelingsleder

Bent Bisgaard Christensen bliver ny afdelingsleder for Semler Agro i Brønderslev.
19-02-2020 13:04

Efter at Jørgen Grønlund de sidste 30 år har stået i spidsen for Semler Agro i Brønderslev, får afdelingen nu en ny mand i førerhuset, når en ny nordjyde tager over.

49-årige Bent Bisgaard Christensen bliver manden, der skal udfylde Jørgen Grønlunds sko og føre Semler Agros strategi ud i livet.

- Jeg har siden december glædet mig til at blive en del af Danmarks største maskinhandel og få lov at lede afdelingen i Nordjylland, hvor jeg også selv kommer fra. Det er naturligvis ikke nemt at overtage fra en så erfaren og vellidt leder. Derfor er jeg også glad for, at Jørgen Grønlund fortsætter i en ny rolle og varetager opgaver af teknisk karakter. Så kan jeg holde mit hovedfokus på det, jeg gør bedst – ledelse og kontakten til hele regionens landmænd, lyder det fra Bent Bisgaard Christensen.

Bent Bisgaard Christensen kommer fra en stilling som både afdelingsleder og teknisk chef hos Nordjysk Lift. Den nye afdelingsleders første punkt på dagsorden bliver ifølge ham selv at skabe en endnu tættere relation til de lokale landmænd og hjælpe dem med deres udfordringer, og gerne over en kop kaffe.

- Semler Agro har de seneste år implementeret en ny strategi for fremtidens maskinforretning, der bedre matcher de ændrede krav fra landbruget om hastighed, effektiv drift og den bedst tænkelige oppetid. Den strategi glæder jeg mig til at få en god snak med den lokale landmand om, så jeg også kan lære om deres erfaringer med de færre, men mere veludstyrede reservedelscentre, lyder det fra Bent Bisgaard Christensen.

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next