Semler Agro med ny afdelingsleder

Efter at Jørgen Grønlund de sidste 30 år har stået i spidsen for Semler Agro i Brønderslev, får afdelingen nu en ny mand i førerhuset, når en ny nordjyde tager over.

49-årige Bent Bisgaard Christensen bliver manden, der skal udfylde Jørgen Grønlunds sko og føre Semler Agros strategi ud i livet.

- Jeg har siden december glædet mig til at blive en del af Danmarks største maskinhandel og få lov at lede afdelingen i Nordjylland, hvor jeg også selv kommer fra. Det er naturligvis ikke nemt at overtage fra en så erfaren og vellidt leder. Derfor er jeg også glad for, at Jørgen Grønlund fortsætter i en ny rolle og varetager opgaver af teknisk karakter. Så kan jeg holde mit hovedfokus på det, jeg gør bedst – ledelse og kontakten til hele regionens landmænd, lyder det fra Bent Bisgaard Christensen.

Bent Bisgaard Christensen kommer fra en stilling som både afdelingsleder og teknisk chef hos Nordjysk Lift. Den nye afdelingsleders første punkt på dagsorden bliver ifølge ham selv at skabe en endnu tættere relation til de lokale landmænd og hjælpe dem med deres udfordringer, og gerne over en kop kaffe.

- Semler Agro har de seneste år implementeret en ny strategi for fremtidens maskinforretning, der bedre matcher de ændrede krav fra landbruget om hastighed, effektiv drift og den bedst tænkelige oppetid. Den strategi glæder jeg mig til at få en god snak med den lokale landmand om, så jeg også kan lære om deres erfaringer med de færre, men mere veludstyrede reservedelscentre, lyder det fra Bent Bisgaard Christensen.

Læs også