bannerPos

Tidligere direktør i Vrå Andel fylder 90

09-10-2019 12:19

En epoke slutter. Sådan skrev fagbladet Grovvarelederen i december 1995, da direktør Tommy Jensen forlod sin stilling i Vrå Andel for at gå på pension. Han efterlod en forretning med en halv milliard kroner i omsætning og 100 millioner kroner i egenkapital.

42 år tidligere tiltrådte Tommy Jensen som foreningens første daglige leder med titel af uddeler. Baggrunden var en sammenslutning af en række brugsforeningers grovvareafdelinger, to medarbejdere, en skrivebordsplade på to bukke, en telefon og en sækkevogn.

Tirsdag den 15. oktober fylder Tommy Jensen 90 år og kan se tilbage på et begivenhedsrigt liv. Han er ud af en søskendeflok på 11 og kom som godt 10-årig ud at tjene ved landbruget. Efter syv års skolegang var der en læreplads i brugsforeningen og udsigt til en karriere i FDB.

I stedet udviklede Tommy Jensen Vrå Andel til en af branchens førende forretninger.

I 2015 havde han den sorg at miste en datter. Helbredet holder stadig til et par udlandsrejser eller tre om året sammen med Hanne, som han har delt adresse med i 30 år.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde forretningen

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke kan for nogle minkavlere være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.
Side 1 af 1852 (37029 artikler)Prev1234567185018511852Next