Nye i Hornsyld Købmandsgaard

Bjarne Brixen. Tommy Studsholt Christensen.

Bjarne Brixen er pr. 1. september ansat som site-manager i Hornsyld Købmandsgaards grovvarevirksomhed i Gødstrup ved Herning.

Her bliver opgaven at styrke virksomhedens position i Vestjylland og skabe mere aktivitet i grovvareafdelingen, som er beliggende i tilknytning til Hornsyld Købmandsgaards foderfabrik i Gødstrup.

Den privatejede grovvarevirksomhed ser perspektiver i at stå stærkere i det vestjyske, og sætter nu ind med en øget indsats og på at bygge et salgsteam op i området med henblik på at øget antallet af kunder.

Bjarne Brixen, 43 år, er uddannet landmand og tidligere selvstændig svineproducent. Han har været i grovvarebranchen i en årrække, dels i DLG Vestjylland som produktkonsulent og senest i virksomheden Ab-Neo i Videbæk, hvor han har været ansat siden 2017.

Bjarne Brixen bor i Tim sammen med Amalie Christensen og parrets fem børn.

Tommy Studsholt Christensen er pr. 1. september ansat som kundeservice-medarbejder i Hornsyld Købmandsgaards grovvarevirksomhed i Gødstrup ved Herning.

Han skal stå for butikken med salg af forskellige produkter til både private og hobbylandmænd. Opgaven bliver også at stå for udlevering af planteværn, såsæd og andet til landmænd, der selv afhenter deres produkter.

Tommy Studsholt Christensen har senest været ansat i et firma i Herning, der sælger værktøj til murerbranchen.

Han bor i Tim, er gift med Susanne Christensen og har tre voksne børn.

Læs også