Svineforskningscenter inviterer til seminar

»Center for Research in Pig production and Health« afholder torsdag den 27. januar seminar, hvor studerende, forskere og andre specialister inden for griseproduktion kan tilegne sig seneste viden.

Det er fra kl. 9 til 15 og foregår online via Zoom.

I år er der ekstra fokus på svineproduktionens indflydelse på klimaet, virusinfektioner og fravænningsdiarré samt brug af antibiotika. Desuden er emnet »velfærd hos grise« på programmet.

Det er gratis at deltage i seminaret, og du kan tilmelde dig helt frem til afslutningen af seminaret.

Plantageselskab leverer positivt resultat

Kristian Brunbakke Plantage ApS ved Them leverer atter et positivt resultat – denne gang på 33.130 kroner – en fremgang i forhold til året inden.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 1,35 millioner kroner.

Firmaet er ledet af Kristian Brunbakke.

Reklamemand siger goddag til landlivet 

Den ene leder af skolen Reklamelinjen, Kaare Grundtvig, stopper for i stedet at være med til at forvalte sin fars gods nær Arbroth i Skotland. Det skriver Markedsforing.dk.

- Det bliver nok svært at overføre den faglighed, man har opbygget med den handlende idé, udvikling og reklamefilm, til at fikse traktoren, skifte vandpumpen og jage krybskytter væk, siger Kaare Grundtvig i en kommentar til mediet.

Han tilføjer, at han som ægte bymenneske ser frem til at lære mere om landlivet samtidig med, at han fortsat vil lave reklamearbejde fra sin nye hjemmearbejdsplads i det skotske.

Læs også