Event: Kan økologisk mad redde klimaet?

Så er det i morgen torsdag 3. december, at Tænketanken Frej samt Fagforeningen JA afholder sin online konference om, hvorvidt økologisk mad er en del af vejen til at redde klimaet.

I den forbindelse er det muligt for nysgerrige med en internetforbindelse at deltage og høre oplægsholderne, der vil gøre deres bedste for at udlægge fakta.

- Det økologiske mærke er kendt af alle danskere, og markedet for økologiske produkter er mere populært end nogensinde. Men økologisk fødevares indvirkning på klimaet er stadig stærkt diskuteret og holdninger til fordele og ulemper ved økologiske produkter er mange og ofte afhængige af andre spørgsmål såsom dyrevelfærd, anvendelse af pesticider, biodiversitet og arealanvendelse. Omsorg for planeten er trods alt ikke et sort eller hvidt problem, og det meste af tiden er den bedste løsning et kompromis, lyder det i en pressemeddelelse.

Oplægsholderne vil være professor Jørgen E. Olesen på Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet samt professor i afgrødevidenskab på Københavns Universitet, Kristian Thorup-Kristensen.

Det er gratis at være med og tilmelding kan foregå på Tænketanken Frejs hjemmeside: taenk-frej.dk. Foredragene er på engelsk.

 

 

Læs også