Niels Dengsø Jensen genvalgt som formand

Der er kommet et nyt ansigt i formandskabet i DLG’s bestyrelse, som fredag konstituerede sig for de kommende to år. Niels Dengsø Jensen fortsætter som formand og Carl Christian Lei som den ene af to næstformænd, mens Jesper Lund, nyvalgt eksternt bestyrelsesmedlem og CEO i Lars Larsen Group, tager den anden næstformandspost.

I alt blev fem nye medlemmer valgt ind i DLG’s bestyrelse, da den blev valgt på et repræsentantskabsmøde i Vejle den 31. august.

- Valget til bestyrelsen trak ud som følge af Covid-19, og derfor er jeg utroligt glad for, at bestyrelsen nu er konstitueret og klar til at fortsætte det gode arbejde, vi har lagt fundamentet til gennem de seneste mange år. Det skal vi bygge videre på i tråd med vores koncernstrategi, så vi fortsætter arbejdet med at skabe værdi for vores ejere og verden omkring os, siger Niels Dengsø Jensen.

Medlemmerne af DLG’s bestyrelse er nu:

Niels Dengsø Jensen (formand), Carl Christian Lei (næstformand), Jesper Lund (næstformand), Jens Myhren, Dorte Bak Himmelstrup, Jørn Munk, Thomas Ahrendt, Niels Olesen, Lars Hansen, John Smidt Christiansen, Mads Peter Madsen, Susanne Mørch Koch samt Marianne Rørslev Bock.

Læs også