Dialog mellem landmænd og specialister kan skabe resultater

På Danish Agro koncernens stand vil der være fokus på, hvordan en tæt faglig dialog mellem landmænd og specialister kan skabe resultater på bedriften.

Faglige specialister fra Danish Agro, Vilomix, Hatting og Vilovet har en bred ekspertise inden for dansk husdyrproduktion og står klar til at tage en faglig snak med de besøgende landmænd.

- Jeg glæder mig til, i samarbejde med kolleger fra koncernens selskaber, at møde de dygtige danske landmænd. Og jeg har en forhåbning om, at vi får en god dialog med dem på standen, så de specialister, vi har på tværs af Danish Agro koncernens selskaber, kan vise, hvordan de kan gøre en forskel på bedriften. Vi ser mange værdiskabende fordele for landmanden i et tæt, tillidsfuldt samarbejde med vores specialister, og netop muligheder for samarbejde vil vi derfor gerne sætte fokus på, siger Christian Laursen, Markedsdirektør i Danish Agro.

Danish Agro og Vilomix deltager på standen med specialister, der har en indsigt i husdyrproduktion med afsæt i foder, vitamin- og mineralblandinger. Hatting deltager med medarbejdere, der har indsigt i genetik og reproduktion, mens Vilovet har ekspertise i veterinærmedicin.

Book et specialistbesøg

I forlængelse af de fire selskabers fokus på den tætte, faglige dialog vil der for landmænd være mulighed at kunne booke et specialistbesøg efter messen.

- Med »book et specialistbesøg« tilbyder vi populært sagt landmanden at teste vores evner af. Og det er helt gratis og uforpligtende. Ved at booke et specialistbesøg stiller vi op med 1-2 specialister fra koncernens selskaber i en time. Specialisterne, som har en ekspertise indenfor det område, der ønskes belyst, vil gennem dialog med landmanden og gennemgang af bedriften give bud på tiltag, der kan afhjælpe problemet eller styrke værdiskabelsen. Det er helt op til landmanden, om han vil følge anbefalingerne, forklarer salgschef i Vilomix, Niels Erik Olesen.

teba

Læs også