Sukup Europe står klar med stålsilo og tørregulv

Bliv også klogere på gennemløbstørrerier, mobilsnegle, transportanlæg og meget mere.

Specialisterne i opbevaring, tørring og håndtering af alle former for korn- og frøafgrøder, Sukup Europe, tager firmaets mest efterspurgte modeller med på NutriFair.

På deres stand vil man derfor kunne opleve en udendørs tørresilo i stål med omrøresystem, og et kørefast tørregulv i hardwood for plantørringsanlæg.

- Vi har valgt at have disse produkter med på NutriFair, da vi oplever stor interesse fra mange landmænd på disse løsninger. Vi vil gerne give de besøgende mulighed for at opleve produkterne »hands on«, for det er jo altid en fordel som kunde at kunne have produkterne mellem hænderne.

- Man skal føle sig tryg, når man investerer i en silo eller et tørregulv, hvor især fornemmelsen for kvaliteten af det endelige produkt er vigtig, pointerer Ole Laustsen, salgschef hos Sukup Europe.

Stålsiloen med omrører er i dag den mest udbredte løsning til tørring og opbevaring af kornafgrøder, både hos husdyrsproducenter og planteavlere. Den sikrer en enkel og problemfri tørringsproces via omrøresystemet, en efterfølgende sikker opbevaring i en lukket silo, og slutteligt en nem tømning igen med det indbyggede tømmesystem, lyder det fra producenten.

10 års garanti

Også planlagre er en populær løsning hos mange planteavlere, især for tørring af frøafgrøder, hvilket Danmark som bekendt er storproducent af. Langt de fleste nye plantørringsanlæg bygges i dag med kørefast tørregulv, og derfor har Sukup Europe også fokus på kørefast tørregulve i deres sortiment.

- Vi producerer primært kørefast tørregulv i hardwood træ. Denne type plantørringsanlæg er af høj kvalitet, har meget lang holdbarhed og giver næsten ingen begrænsninger i anvendelsen, hvilket betyder, at vi får rigtig god feedback fra vores kunder. Dertil kommer vores hardwood tørregulv med 10 års garanti, fortæller Ole Laustsen.

Sukup står derudover også stå klar med information om gennemløbstørrerier, mobilsnegle, transportanlæg og meget mere.

Effektivt Landbrug A/S

Odensevej 29
5550 Langskov