Danish Agro inviterer til digital innovation

Landbrugskoncernen vil på NutriFair dedikere et område af sin stand til at skabe digital innovation sammen med sine gæster.

Danish Agro inviterer årets deltagere på NutriFair til at komme ind på koncernens stand og høre om virksomhedens brede vifte af digitale løsninger til landbruget. Men ikke nok med det – man inviterer samtidig de besøgende til at byde ind med nye idéer – blandt andet til hvordan eksisterende løsninger kan videreudvikles.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også