Flot resultat i LRS

Landbrugsrådgivning Syd, LRS, kommer ud af 2021 med et godt resultat på 2,9 millioner. Halvdelen tilfalder ejerforeningernes medlemmer i Region Syddanmark.

Landbrugsrådgivning Syd, der er ejet af de fire Familielandbrugsforeninger i Region Syddanmark, har leveret endnu et solidt resultat i 2021. Resultatet blev på lige knapt 2,9 millioner kroner inkl. Lige knapt 170.000 kroner fra Syddansk Kvæg.

Halvdelen af årets overskud udbetales direkte til de fire ejerforeninger: Familielandbruget Sydvest, Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget LRS – Vejle og Fyns Familielandbrug. Her glæder man sig over det gode resultat, som på lidt forskelligt vis direkte vil komme foreningernes medlemmer til gode.

- Vi mener, at det er vores medlemmer, der skal have fornøjelsen af, at vi har haft overskud i Landbrugsrådgivning Syd, fortæller formand for Landbrugsrådgivning Syd og Sønderjysk Familielandbrug, Antoni Stenger.

Årsagen til endnu et godt resultat i Landbrugsrådgivning Syd skyldes flere ting: dels har der været en øget omsætning i Landbrugsrådgivning Syd og del har der været en række besparelser som følge af Corona restriktioner, mindre kørsel og medarbejdernes fleksible arbejdstilgang. Det positive resultat giver anledning til at holde timepriserne i ro i 2022.

Egenkapitalen i Landbrugsrådgivning Syd er over tid steget, så Landbrugsrådgivning Syd i dag har en soliditet på 72 procent.

- Landbrugsrådgivning Syd er en særdeles sund lille forretning, der både kan og vil sætte de ansatte, kunder og medlemmer i centrum, siger direktør i LRS, Børge Sørensen.

Læs også