bannerPos

Få udbetalt moms som et rentefrit lån

Det er muligt at søge om et rentefrit lån, der svarer til den angivne moms i sidste periode af 2019, hvis du har en virksomhed, der afregner moms kvartalsvis eller halvårligt. Foto: Colourbox
10-06-2020 15:44

Et af de mange tiltag fra myndighederne på grund af Covid-19 er at gøre det muligt at tage et rentefrit lån, der svarer til den angivne moms i sidste periode af 2019, hvis man har en virksomhed, der afregner moms kvartalsvis eller halvårligt.

Man kan låne beløbet frem til 2021.

Hvis man vil gøre brug af denne mulighed, er sidste frist for ansøgning på mandag den 15. juni.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next