bannerPos

Mere sikkert budget for dyrkerne

Det er Troels Frandsen (th), formand for Danske Sukkerroedyrkere, der forhandler kontraktforhold med Claus Nørgaard fra Nordic Sugar. De har netop indgået en ny aftale. Fotos: Jørgen P. Jensen

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
15-07-2020 21:00
Fremover skal kontrakt på dyrkning af sukkerroer tegnes i antal hektar fremfor tons polsukker. Der er også forbedret mulighed for at sikre sig økonomisk op til fem år frem med en flerårig kontrakt på sukkerroer.

Der er nogle klare forbedringer i den netop indgåede sukkerroeaftale.

Det fastslår både formanden for Danske Sukkerroedyrkere, Troels Frandsen, og Claus Nørgaard fra Nordic Sugar, da de mødtes tirsdag i Troels Frandsens roemark ved Nysted på Sydlolland.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next