bannerPos

Planteavlskonsulent: Jeg er ikke nervøs ved at anbefale bladgødning

Planteavlskonsulent Kristan Schach Jensen, AgriFyn Markrådgivning, er begejstret for bladgødningerne fra Flex Fertilizer og glæder sig til at blive endnu skarpere på deres anvendelse. Han ses her i samtale med landbrugskonsulent hos Flex Fertilizer, Jan Fischer Jensen.

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
30-11-2019 08:03
De sidste par år har selvstændig planteavlskonsulent rådgivet sine kunder til at benytte bladgødninger fra Flex Fertilizer – og det med godt resultat.

Planteavlskonsulent Kristan Schach Jensen, AgriFyn Markrådgivning, var blandt deltagerne, da Flex Fertilizer fredag klippede snoren til deres nyeste generation blandeanlæg af flydende gødninger, og han har flere kunder, der har benyttet bladgødningerne de sidste par år.

- Vi bruger det primært som startgødning i majsen eller som sengødskning i spinat til frø og det har haft god effekt, sagde han og fastslog, at han ikke vil væ

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next