bannerPos

Planteavlskonsulent: Jeg er ikke nervøs ved at anbefale bladgødning

Planteavlskonsulent Kristan Schach Jensen, AgriFyn Markrådgivning, er begejstret for bladgødningerne fra Flex Fertilizer og glæder sig til at blive endnu skarpere på deres anvendelse. Han ses her i samtale med landbrugskonsulent hos Flex Fertilizer, Jan Fischer Jensen.

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
30-11-2019 08:03
De sidste par år har selvstændig planteavlskonsulent rådgivet sine kunder til at benytte bladgødninger fra Flex Fertilizer – og det med godt resultat.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next