bannerPos

Seges: Kender ikke til de nævnte resultater

Oversigt over landsforsøg 2018. Typer af flydende og faste kvælstofgødninger i vinterhvede viser, ifølge landskonsulent Kristian Furdal Nielsen, en markant udbyttenedgang ved brug af Flex Foliar, N22 modsat den faste gødning NS 27-4. (Kilde: Seges)

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
30-11-2019 10:05
Hos Seges er de ikke bekendte med de undersøgelser, Flex Fertilizer henviser til, og sætter spørgsmålstegn ved resultaterne.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next