bannerPos

Kryb og kravl virker mod skadegørere

Opformering af bladlus til udsætning som føde for nyttedyrene. Til højre ses en bakke, som den kommer ud til kunden. Naturligvis monteret med låg.

AF: MAJBRITT RYTTER CHRISTENSEN

FAGJOURNALIST
19-10-2019 09:00
Hos Borregaard Bioplants i Hvidovre fører man et stort udvalg i såvel nyttedyr som bakterier og svampe, der virker mod skadegørere. Flere er godkendt i markafgrøder.

- Orius er en rovtæge, som tager lidt af det hele, og er særligt effektiv mod trips. Den ville sagtens kunne bruges på friland, men det ville nok kun komme på tale i højværdiafgrøder, da den er ret kostbar, fortæller Nina Jørgensen, agronom og rådgiver hos Borregaard Bioplant i Hvidovre.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Pivot-vanding er fremtiden

Bauer får de første pivot-anlæg ud at køre inden længe i Danmark, lyder det fra firmaets danske specialist Jacob Johnsen.

Tysk notering over 14 kroner

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 4 cent til 1,89 euro pr. kg (14,08 kroner), meddeler Danske Svineproducenter.

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Et samarbejde i top

Brødrene Søren og Peter Kreutzfeldt overtog sammen den fædrene gård i sommeren 2017. Et forløb og et samarbejde som de fleste nok vil misunde.

Cirkulær økonomi på globalt plan

Den cirkulære økonomi er vejen frem, hvis kloden skal i balance globalt – og Danmark er med helt fremme, fastslog Claus Stig Pedersen, der er direktør for bæredygtighed og Public Affairs i den danske virksomhed Novozymes. Han var blandt indlægsholderne ved Frejs Fødevarekonference.
Side 1 af 1691 (33804 artikler)Prev1234567168916901691Next