bannerPos

Ny hvedesort med fremdrift

Vejrforholdene kan være barske i Thy, men Momentum har klaret sig godt gennem vinteren. Fra venstre ses Søren Tølbøll, Jeppe Reitan Andersen, Nordic Seed, Karl Kudsk, Mollerup Mølle og Vibeke Fabricius, Nordic Seed.
20-05-2020 09:36

Der er store forventninger til den nye vinterhvedesort, Momentum, der klarer sig godt på alle lokaliteter, også i det barske klima i Thy.

For planteavler Søren Tølbøll, der driver gården Kovstrup i Snedsted lige midt i Thy, er det vigtigt med robuste og stærke kornsorter, der kan klare de til tider barske vejrforhold ikke langt fra Vesterhavet. Han har store forventninger til den nye vinterhvedesort, Momentum, fra Nordic Seed.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next