bannerPos

Ny såmaskine hos Ib Hjort

Efter få dage med fugt og varme spirer der ukrudtsplanter frem på pløjemarken. Disse ødelægges af såmaskinen og erstattes om kort tid af et tæt tæppe af gul sennep.

AF: BØJE ØSTERLUND

FREELANCEJOURNALIST
15-08-2019 14:48
Selvom Ib Hjorth på Udbyneder Østergaard gerne vil være med på den nyeste teknologi, vælger han denne gang en gennemprøvet maskine. Den nye såmaskine begynder sin karriere med at så 600 hektar efterafgrøder.

Efter fire sæsoner med Amazone Cirius-såmaskinen, hvoraf der i den seneste sæson konsekvent er tildelt Øgro startgødning til afgrøderne, kom tiden til et skifte af dette vigtige redskab.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Flere beslutningstagere på HL19 end nogensinde før

Der var 10.663 unikke besøgende på Have & Landskab 2019, og af dem var 41 procent beslutningstagere i deres egen organisation. Det viser besøgsstatistikken fra arrangementet, der netop er blevet offentliggjort.

Lovende prognoser for indtjeningen

De næste år kan ifølge en prognose fra Patriotisk Selskab byde på høj indtjening i store dele af dansk landbrug. Men der kommer en hverdag igen. Tænk din strategi grundigt igennem, lyder rådet fra rådgivningsselskabet.

En personalehåndbog forebygger konflikter og tvivl

Det giver ro og tryghed blandt medarbejderne i dagligdagen, når der fra starten er klarhed over arbejdsvilkårene. Det kan en personalehåndbog være med til at give.

Tyske myndigheder lukker for kvægtransporter gennem Rusland

En kontrol af tyske kvægtransporter gennem Rusland har afsløret omfattende brud på reglerne om dyrevelfærd, hvilket har fået tyske myndigheder til at stoppe godkendelser af transporter på den rute. Dyrenes Beskyttelse har nu rettet henvendelse til danske myndigheder.

Medie: Staten vil øge grønne landbrugsinvesteringer

Staten er klar til at investere flere penge i blandt andet biogas via Innovationsfonden, skriver Berlingske.
Side 1 af 1698 (33941 artikler)Prev1234567169616971698Next