bannerPos

- Kald os bare nørder – pressergarnsnørder! Det er det, vi er

Steen Jensen, Helgenæs Maskinstation, fik den helt nye high density presser Fendt Squadra 1280 N UD til at køre perfekt fra dag ét. – Vi fandt det rigtige pressergarn fra begyndelsen, siger han. Fotos: Bøje Østerlund

AF: BØJE ØSTERLUND

FREELANCEJOURNALIST
12-05-2020 13:23
Sideforretningen Skandinavisk Landbrugsplast har for Helgenæs Maskinstation udviklet sig til en nørdet rådgivningsvirksomhed for plast- og garnvalg hos maskinstationer samt overfor forhandleren af Cobra bindegarn i Danmark, DLG.

I mange brancher betragtes kolleger, der arbejder med de samme produkter eller serviceydelser, som konkurrenter.

Det forhindrer ikke medejer af Helgenæs Maskinstation, Ole Jensen, i at opsøge sine kolleger for at hjælpe dem med at blive endnu bedre.

- Og på en måde - hårdere konkurrenter, medgiver han.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.
Side 1 af 1853 (37043 artikler)Prev1234567185118521853Next