bannerPos

Specielt dyrkede specialafgrøder

Nigella, også kaldet »jomfru i det grønne«, er det asiatiske svar på birkes. Her et foto af de smukke frøstande, da de endnu stod på markerne. Foto: Colourbox

AF: MAJBRITT RYTTER CHRISTENSEN

FAGJOURNALIST
12-09-2019 11:01
På Højstedgård ved Skibby har Morten Alfastsen i mange år dyrket specialafgrøder med passion. Hans bedrift står blandt andet for cirka 25 procent af verdens hybrid-purløgsproduktion.

Nogle dyrker specialafgrøder, andre dyrker deres afgrøder specielt. Morten Alfastsen, der driver Højstedgård ved Skibby, sydvest for Frederikssund i Nordsjælland, med fortrinsvis frøgræs og havefrø, gør begge dele.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB læsser nyheder op på Agritechnica

Opgraderinger, nyheder, simulatorer. Der er masser af interessante ting på JCBs stand på Agritechnica. Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen, viser frem.

Rotorklipper bliver væsentlig kraftigere

Spearhead forhandles i dag af de seks Danish Agro maskinforretninger i Danmark. På Agritechnica blev en ny Multicut 630 rotorklipper lanceret.

Sølvmedalje giver GreenTec-opfindelse enorm opmærksomhed

For 12 år siden hentede Kolding-firmaet hæder i Hannover. Nu gentager historien sig, mens kunder strømmer til standen. Det samme gør ordrerne.

Kartoffeloptager klar til marken

Den to-rækkede optager Grimme EVO 280 med otte tons tank er nu i fuld produktion.
Side 1 af 1690 (33782 artikler)Prev1234567168816891690Next