Syngenta og Radicle Growth vil give 1,25 millioner dollars til gode proteinidéer

Syngenta og Radicle Growth går sammen om at lancere ”The Radicle Protein Challenge”, hvor Syngenta vil investere 1,25 millioner dollar i teknologier, der fremmer og støtter arbejdet med fremtidens nye proteinkilder

Alle virksomheder og entreprenører som arbejder med planteproteiner og andre alternativer, opfordres til at deltage og være med til at løse udfordringen med fremtidens proteiner, lyder det fra Syngenta og den amerikanske landbrugsfond Radicle Growth i forbindelse med deres »The Radicle Protein Challenge«.

Her investerer Syngenta 1,25 millioner dollars for at fremme innovativ teknologi.

Syngenta og Radicle Growth vil sammen udvælge to virksomheder, der kan finde nye løsninger til landbrugets fremtidige proteinkilder.

- Det kan være alt fra nye eksperimentielle proteinkilder til konventeringsteknologier, som kan løse udfordringer inden for både plantebaserede og alternative løsninger.

En million dollars 

Der er 1 million dollars til vinderen og 250.000 dollars til andenpladsen.

Vinderne vil få adgang til både Syngentas og Radicle Growths videns- og innovationsekspertiser samt deres netværk til at promovere virksomhedens teknologi.

- Med en voksende befolkning og vores fælles klimaudfordringer er der en stigende interesse og et behov for at finde nye og alternative proteinkilder. Vi glæder os til et samarbejde med Radicle Growth og entreprenører fra hele verden og jeg ser frem til at se en masse spændende og kreative ideer, siger administrerende direktør i Syngenta, Erik Fyrwald.

Ansøgningsfristen er d. 29. maj 2020

aldo

 

 

Læs også