LandboUngdom på Folkemødet på Bornholm

For første gang deltog LandboUngdom i debatter ved Folkemødet på Bornholm.

Med flere end 6000 unge medlemmer bag sig, deltog fynske Christian Orthmann i Folkemødet på Bornholm med en stærk stemme for unge på landet og i landbruget.

- Det er første gang jeg er med på Folkemødet. Jeg har glædet mig utrolig meget til at opleve stemningen og har været meget spændt på at være med til at nuancere nogle af debatterne, og få fortalt hvad vi som unge, og unge på landet, oplever, fortæller Christian Orthmann.

Christian Orthmann deltog både i samtale om »Fremtidens Landbrug sammen med Erling Bonnesen«, i »Myter om skovrydning og forbrug i EU« med Verdens Skove samt DUF-arrangementet »Ung-til-ung«, hvor unge gav deres perspektiv på, hvordan ungeinddragelse i kommuner, organisationer og i samarbejde med politikere kan ske bedst muligt.

Samtalerne skal længere end Bornholm

Folkemødet beskrives som demokratiets fest, og derfor udtalte Christian Orthmann inden mødets start, at han glædede sig til dels at opleve, når verdner mødes, og til at videreføre de demokratiske samtaler, han kender fra virket i LandboUngdom.

- Jeg forestiller mig, at Folkemødet er et fællesskab og samlingspunkt for interesser, og at der i det opstår spædende perspektiver, som jeg kan tage med, ligesom jeg glæder mig til at bringe nuancer til samtalerne, sagde Christian Orthmann inden turen gik mod Bornholm.

Foruden deltagelse i samtaler og debatter var Christian Orthmann også til stede ved forskellige events og lagde desuden vejen forbi Bornholms LandboUngdom, som også deltog ved Folkemødet.

Læs også