Bornholmer i spidsen for LandboUngdom

LandboUngdom har fået ny formand. Den 25-årige bornholmer Thorbjørn Westh Koefoed blev på organisationens årsmøde valgt til posten uden modkandidater.

Han afløser Peter Koch, der ikke genopstillede af hensyn til sin civile karriere som forsøgsleder hos Agrolab A/S. Koefod havde svært ved at skjule sin begejstring over udnævnelsen.

- Jeg er virkelig glad og stolt over nu at være formand for LandboUngdom. Mit hjerte banker virkelig for den her organisation, og jeg glæder mig helt vildt til nu at stå i spidsen for den, siger Thorbjørn Westh Koefoed.

Han er til daglig driftsleder for svineproduktionen på familiegården Langemyregaard på Bornholm, og det bliver han ved med at være. Hans virke som formand bliver således på deltid. Inden udnævnelsen til formand var han viceformand i LandbogUngdom.

- Der er langt fra resten af Danmark til Bornholm, men heldigvis er der ikke så langt fra Bornholm til resten af Danmark. Og vi har jo også mulighed for at holde møder over Skype, som vi allerede gør i dag, siger han.

Der var over 150 deltagere til årsmødet, der fandt sted på Gråsten Landbrugsskole.

Læs også