bannerPos

Svindelanklaget polsk jurist står til at blive landbrugskommissær

Janusz Wojciechowski står lige nu til at blive EU’s næste landbrugskommissær. Han er 64 år og uddannet jurist og er tidligere dommer i Polen. Derudover bliver han lige nu undersøgt af OLAF for misbrug af EU-midler. Foto: Alexis Haulot

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
11-09-2019 11:07
Det tidligere mangeårige medlem af Europa-Parlamentet Janusz Wojciechowski fra Polen bliver EU’s næste landbrugskommissær, hvis Kommissionen bliver godkendt af Europa-Parlamentet. Den mulige kommissær undersøges dog lige nu af EU’s antisvindelenhed OLAF.

Der blev i går i Bruxelles sat navne på hvilke kommissærer, der skal have hvilke ansvarsområder.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Ny model med sælgerpantebreve er godt nyt for unge landmænd

Det bliver lettere at etablere sig som selvstændig, når man kan finde finansiering i egne rækker, vurderer Lone Andersen, viceformand i Landbrug & Fødevarer. Hun roser regeringens model, som gør det muligt at udstede sælgerpantebreve og udskyde en del af skatten.

Kære minister, genovervej Kalø

I en tid med stor fokus på arealanvendelse vil vi bede miljøministeren om at genoverveje et ophør af landbrugsdriften på Kalø Gods, som er noget af Djurslands bedste og dermed mest værdifulde landbrugsjord.

Sådan rykker du bundlinjen

Arbejd med dig selv og din adfærd, hvis du vil skabe rammerne for en bedre bundlinje, lød et af budskaberne på en økonomikonference.

Tidlig såning bliver gjort mere attraktivt som alternativt virkemiddel

Efter længere tids pres så bliver omregningsfaktoren for tidlig såning af vinterafgrøder ændret. Tidlig såning af to hektar kan fremover erstatte en hektar efterafgrøder.

Conservation agriculture øger biodiversiteten

Forsøg viser, at dyrkning efter principperne i conservation agriculture (CA) betyder større andel af insekter i markerne, end hvis jorden pløjes eller harves.
Side 1 af 1721 (34405 artikler)Prev1234567171917201721Next