Ny HR-virksomhed for professionelle jordbrugere

For LandboSyd var nytåret samtidig startskuddet for en ny virksomhed indenfor HR rettet mod de professionelle jordbrugsvirksomheder

Dennis Calender
Dennis Calender

LandboSyd har fra årsskiftet søsat en ny virksomhed med tydeligt fokus på alt indenfor HR rettet mod den professionelle jordbrugsvirksomhed. Alt-HR er det nye navn. Virksomheden har fokus på rekruttering, lønforhold, HR-rådgivning og arbejdsmiljø.

- Vi har altid været gode til HR for landmænd i LandboSyd, og særligt de seneste år rigtigt gode til rekruttering af arbejdskraft til danske landbrug. Derfor er tiden komme til at sætte selvstændig fokus på denne forretning med målet om at blive den bedste HR-virksomhed rettet mod landbruget, siger LandboSyds adm. direktør Sune Aagot Sckerl.

 

Stor HR-erfaring

Dennis Calender, som har været HR-chef i LandboSyd i ti år og arbejdet med HR hele sin karriere, har ved lanceringen af Alt-HR skiftet titel til direktør og får dermed ansvaret for at lykkes med ny kundetilførsel til forretningen.

Der er i dag 11 medarbejdere i Alt-HR, men allerede nu er der opslået den første nye stilling som Teamansvarlig for rekruttering.

I tilknytning til Alt-HR er der etableret et advisory board, et råd, med kompetente kræfter inden og uden for landbruget til at spille ind med kunderettede og kommercielle ideer. Noget den nye direktør i Alt-HR ser frem til:

-  Jeg er stolt af, hvor vi i HR er kommet til, og glæder mig over, at vi nu sætter HR i et ekstra gear med lancering af Alt-HR. Jeg ser frem til samarbejdet med det nye advisory board og til at yde den bedste rådgivning til vore kunder. Vi vil vise kant i rådgivningen for at tilsigte bedste sparring samt uvildighed for at optimere kundens virksomhed, siger Dennis Calender.

/jba

Læs også

Rekordoverskud i SLF
Agri Nord udlodder 3,5 millioner til medlemmerne
Ny HR-virksomhed ser dagens lys
Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror
Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning
Nyt tilbud om strategirådgivning til landmænd