Får fast forankring på Falster

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, der tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Falster og udvider medarbejderstaben.

Siden 2017 har Agrovi haft kontor på Stubbekøbingvej i Nørre Alslev på Falster. Men med en virksomhed i vækst og en øget tilgang af nye, lokale kunder, skal det nu være slut med at leve til låns i lejede lokaler. Rådgivningsvirksomheden, der også tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Hollandiavej i Nørre Alslev og udvider også medarbejderstaben. 

- Lige siden vi åbnede dørene til vores nuværende kontor, har vi oplevet opbakning fra lokalmiljøet og har fra starten haft en løbende kundetilgang. Faktisk går det så godt, at vi har ansat flere folk, og derfor ikke længere kan være på Stubbekøbingvej. Den vækst var ikke sket uden den store opbakning, vi har fået fra landbruget fra hele Lolland-Falster, så nu har vi besluttet at slå os permanent ned i Nørre Alslev, siger Lars Møller Andersen, afdelingsleder i Agrovi Syd.

Lars Møller Andersen har sammen med den øvrige ledelse i Agrovi længe haft kig på et par forskellige ejendomme i nærområdet, og nu er handlen endelig gået igennem, og huset er overtaget. 

Tolv medarbejdere

Den nye ejendom kommer i første omgang til at huse tolv medarbejdere inden for både regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura, så lokale kunder kan få 360 graders rådgivning i ét hus. 

Agrovis øverste direktør er begejstret for muligheden for at slå sig permanent ned på Sydhavsøerne.

- Vi er kommet rigtig fra start på Sydhavsøerne og har oplevet en enorm opbakning fra alle sider og ikke mindst fra kunderne. Det viser os vigtigheden af nærhed og nærvær. Nærhed i forhold til den virkelighed, vores kunder befinder sig i, og nærvær i forhold til at finde den bedste løsning på de udfordringer og muligheder, som den enkelte befinder sig i. Med købet af Hollandiavej signalerer vi også, at vi er kommet for at blive og er klar til at vokse og videreudvikle os sammen med kunderne, siger Niels Peter Ravnsborg, administrerende direktør for Agrovi.

mip

 

Læs også