bannerPos

Får fast forankring på Falster

Agrovi har allerede overtaget huset i Nørre Alslev og er gået i gang med at indrette det til tolv medarbejdere.
21-02-2020 14:17

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, der tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Falster og udvider medarbejderstaben.

Siden 2017 har Agrovi haft kontor på Stubbekøbingvej i Nørre Alslev på Falster. Men med en virksomhed i vækst og en øget tilgang af nye, lokale kunder, skal det nu være slut med at leve til låns i lejede lokaler. Rådgivningsvirksomheden, der også tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Hollandiavej i Nørre Alslev og udvider også medarbejderstaben. 

- Lige siden vi åbnede dørene til vores nuværende kontor, har vi oplevet opbakning fra lokalmiljøet og har fra starten haft en løbende kundetilgang. Faktisk går det så godt, at vi har ansat flere folk, og derfor ikke længere kan være på Stubbekøbingvej. Den vækst var ikke sket uden den store opbakning, vi har fået fra landbruget fra hele Lolland-Falster, så nu har vi besluttet at slå os permanent ned i Nørre Alslev, siger Lars Møller Andersen, afdelingsleder i Agrovi Syd.

Lars Møller Andersen har sammen med den øvrige ledelse i Agrovi længe haft kig på et par forskellige ejendomme i nærområdet, og nu er handlen endelig gået igennem, og huset er overtaget. 

Tolv medarbejdere

Den nye ejendom kommer i første omgang til at huse tolv medarbejdere inden for både regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura, så lokale kunder kan få 360 graders rådgivning i ét hus. 

Agrovis øverste direktør er begejstret for muligheden for at slå sig permanent ned på Sydhavsøerne.

- Vi er kommet rigtig fra start på Sydhavsøerne og har oplevet en enorm opbakning fra alle sider og ikke mindst fra kunderne. Det viser os vigtigheden af nærhed og nærvær. Nærhed i forhold til den virkelighed, vores kunder befinder sig i, og nærvær i forhold til at finde den bedste løsning på de udfordringer og muligheder, som den enkelte befinder sig i. Med købet af Hollandiavej signalerer vi også, at vi er kommet for at blive og er klar til at vokse og videreudvikle os sammen med kunderne, siger Niels Peter Ravnsborg, administrerende direktør for Agrovi.

mip

 

Hveden er godt i gang

KWS og BASF har etableret en demonstrationsmark, hvor strategier for vækstregulering og svampesprøjtning vurderes på tværs af seks forskellige sorter.

Regnvåd februar sænker foderudbyttet

Grundet den store vandmængde i februar er der meget vinterhvede, der er ødelagt. Den kommende omsåning med vårbyg betyder større omkostninger og lavere foderudbytte.

De første køer kommer nu på græs

Selvom kalenderen først lige er rykket frem til april, er de første besætninger så småt ved at gøre klar til at lukke køerne på græs. Vinteren har været mild, hvilket mange stedet har givet et stort græslag. Udfordringen bliver nu at få græsset i bund, så snart markerne kan bære.

Fejlklassificering af vandløb er roden til meget ondt

I det følgende opridses roderiet, set fra læserbrevsskribentens side, omkring kriterierne for at klassificere et vandløb som »kunstigt« eller »stærkt modificeret«, hvilket er forudsætningen for en vedligeholdelse, der sikrer imod oversvømmelser.

Udtagningsmoms – vær opmærksom på nye regler

Hvis man opfører bygninger til brug i sin momspligtige virksomhed, kan man trække moms fra på opførelsesudgifterne. Hvis man senere bruger bygningen til andre formål – for eksempel momsfri udlejning – skal den fratrukne moms betales tilbage lidt efter lidt. Denne regel og flere andre indenfor den såkaldte udtagningsmoms ændres – og det er vigtigt at være opmærksom for ikke at ende med en stor momsregning.

Selen bør indgå i gødningsplanlægningen af græs

Sundheden i besætningen kan øges, og der kan spares på indkøbte mineraler, hvis græsset gødes optimalt med selen.

Tid til etablering af fodergræs

Såningen af vårsæd er så småt kommet i gang, og dermed er det også tid for etablering af nyt fodergræs. En yderst vigtig disciplin, da der er tale om etablering af en afgrøde, der skal høstes på i måske 3-5 år.

Eksportørers advokat: Det bliver dyrt for Fødevarestyrelsen

Intern email til eksportkontrol-dyrlægerne viser, hvor stort et problem, at Fødevarestyrelsen har, mener advokat for eksportørerne, Hans Sønderby.
Side 1 af 1812 (36226 artikler)Prev1234567181018111812Next