Rådgivningsvirksomhed med byggeplaner

Hos Agri Nord er tankerne om den indkøbte grund i Svenstrup i fuld gang, samtidig er stregerne til det nye Hobro-kontor ved at blive sat.

Det er knap et år siden rådgivningsvirksomheden Agri Nord meldte ud, at de havde købt en grund i Svenstrup til et fremtidigt hovedkontor.

På foreningens generalforsamling i sidste måned spurgte medlemmerne ind til den beslutning.

- Har i overvejet at leje i stedet for at eje, spurgte Herluf Nielsen fra Vodskov.

Formand Carl Chr. Pedersen gjorde det klart, at han ser den nuværende grund i Aalborg som foreningens arvesølv.

- Vi vil gerne bevare den selvstændighed, vi har, men overvejer hele tiden, hvor vi placerer arvesølvet bedst, lød svaret.

Agri Nord lagde ikke skjul på, at man klart ønsker at eje frem for at leje, men hvis regnestykket taler for et lejemål, vil de selvfølgelig kigge på det.

Mange ting i spil

Foreningen har ikke en egentlig dato for, hvornår man flytter fra grunden i Aalborg til grunden i Svenstrup.

- Der er mange ting i spil. Med grunden i Aalborg er vi med i en kommende byudvikling og vi er meget opmærksomme på, at vi driver det her til et punkt og så skal vi også kende vores besøgstid og ud herfra, sagde Carl Chr. Pedersen, mens direktør Kim Koch heller ikke lagde skjul på, at han har fået flere bud på den nye attraktive Svenstrup-grund.

Central placering

At det blev en grund i den nye udstykning ved motorvejsafkørsel 29 ved Svenstrup, er ikke tilfældigt.

Foruden at kunderne slipper for den tætte trafik, der kan være på vej til kontoret i Aalborg, kan de nu tage motorvejen direkte til den mulige fremtidige adresse. Og samtidig er der også gjort store overvejelser omkring fremtidig arbejdskraft.

Agri Nord modtager et hav af uopfordrede ansøgninger, som ikke alene vælger Agri Nord, fordi det er en god arbejdsplads, men også i høj grad på grund af den centrale placering og den fortsætter i Svenstrup, mener rådgivningsvirksomheden, både for dem som kommer i egen bil, men også dem, som vil benytte sig af den offentlige transport.

Samtidig bliver det nemmere for de ansatte at komme ud til kunderne.

Nyt kontor i Hobro

Niels Christian Bisgaard fra Nørager spurgte ind til om ikke det var mere fordelagtigt at samle hele Agri Nord-koncernen under samme tag.

I dag har virksomheden, foruden Aalborg, en afdeling i Hobro, mens den tidligere afdeling i Aars primært huser Agri Nords have-, vikar- og hjemmeservicevirksomhed, Servido.

- Vi er bange for at blive for sårbare, hvis ikke vi har den sydlige del med, sagde Henrik Dalgaard Christensen, som er næstformand i foreningen. Han mener stadig, det har stor betydning for kunderne at kunne komme i deres lokale afdeling, hvad enten det er Aalborg, Hobro eller Aars.

I Hobro forventer man at starte byggeriet af et nyt domicil i år, et projekt BK Nord er i fuld gang med at tegne.

- Der er mange ting i spil. Med grunden i Aalborg er vi med i en kommende byudvikling og vi er meget opmærksomme på, at vi driver det her til et punkt og så skal vi også kende vores besøgstid og ud herfra

 Carl Chr. Pedersen, formand i Agri Nord

Læs også