Velas med rekordindtjening

Rådgivningsvirksomheden, som Centrovice blev en del af fra november, kom ud af fusionsåret med et resultat på 8,4 millioner kroner.

Som bekendt fusionerede Centrovice rådgivningscentret i Vissenbjerg med jyske LMO med virkning fra 1. november 2019. Den fælles rådgivningsvirksomhed, som Centrovice sammen med otte jyske landboforeninger ejer, og som nu bærer navnet Velas, har netop offentliggjort fusionsårets regnskabsresultat.

Resultat blev på 8,4 millioner kroner, hvor de ti første måneder udelukkende er LMO-resultatet og de to sidste måneder indeholder Centrovice-delen.

Af regnskabet, som nærmere bliver gennemgået på onsdagens generalforsamling i Centrovice i Vissenbjerg af Velas-direktør Jan Winther, fremgår det, at omsætningen har rundet 300 millioner kroner, Omsætningen var 304 millioner kroner i 2019, mod 285 millioner kroner året forinden.

I forbindelse med fusionen blev en del af overskuddet fra årets første måneder udloddet til de jyske ejerforeninger, ligesom Centrovice fik den fynske del udloddet.

Stor opgave

Om årsregnskabet siger Velas’ administrerende direktør:

- Jeg er meget stolt af, at Velas har formået at levere så flotte resultater i en tid, hvor der også har været fokus på at planlægge og føre en storstilet fusion ud i livet. Det flotte resultat skyldes vores meget kompetente medarbejdere, der hver dag går på arbejde med et ønske om at hjælpe landmanden, siger Jan Winther.

- Der er ingen tvivl om, at en sammenlægning af to store virksomheder er en stor opgave. Vi er nået langt med at forene alt fra it-systemer til arbejdsprocedurer og medarbejderforhold. Der er stadig et stykke vej endnu, men det er en spændende og lærerig proces for alle parter, siger direktøren.

Læs også