Nordsjællandsk Massey Ferguson-forhandler øger bundlinjen

Regnskabsåret 2019/2020 blev godt for den nordsjællandske maskinforretning Helsinge Maskinforretning. De formåede nemlig både at øge top- og bundlinje i et år, der ellers for mange bød på turbulente tendenser og aflyste arrangementer.

Fra venstre: Salgschef Bo Høst, direktør Kurt Madsen, salgskonsulent Brian Skøtt og direktør Flemming Skøtt. | Foto: Arkivfoto.
Fra venstre: Salgschef Bo Høst, direktør Kurt Madsen, salgskonsulent Brian Skøtt og direktør Flemming Skøtt. | Foto: Arkivfoto.

Således leverede landbrugsmaskineforhandleren en bruttofortjeneste på 17,6 millioner kroner mod 16 millioner året før, samt et resultat efter skat på knap 4 millioner, og altså godt 758.000 mere end i regnskabsåret 2018/2019.

Dermed har selskabet en egenkapital på 17,8 millioner kroner.

Helsinge Maskinforretning blev grundlagt helt tilbage i 1964 og specialiserer sig i handel med maskiner og reservedele samt reparation heraf, primært til entreprenørbranchen, landbruget, bogligselskaber og kommuner.

Virksomheden har nu med over 56 års erfaring udviklet sig til at være en af Nordsjællands største maskinforretninger.

- Dette er ikke mindst sket ved hjælp af vores trofaste medarbejderstab, som i dag tæller 30 medarbejdere, som alle er specialuddannede, og som er med til at sikre vores kunder faglig og reel betjening, skriver de på hjemmesiden.

Virksomhedens forretningsareal, som stadig er under udvikling, er udbygget til at være på over 4000 kvadratmeter. Herfra styres det daglige arbejde indenfor salg, service og administration.

Læs også

Norsk Arla-rival leverer rekordregnskab: Vi klarer os godt, men andre gør det endnu bedre
Lantmännen præsenterer rekordoverskud
LDM: Arla har gjort det godt
Salg af mærkevarer mere end reddede Arla-regnskab
Arla øger efterbetaling markant
Coronakrise ingen hindring: Arla i fremgang i 2020 giver plads til større efterbetaling