Skifter navn til Dalgas

Hedeselskabet samler nu alle sine forretningsenheder under ét navn. Derfor skifter HedeDanmark og alle underbrands navn til Dalgas efter stifteren Enrico Dalgas.

Få personer har sat så stort aftryk på det danske landskab som Enrico Dalgas, da han var med til at stifte Hedeselskabet i 1866. Dengang gjorde man den stride hede til frugtbar landbrugsjord for at brødføde en fattig befolkning.

I dag er udfordringerne nogle andre med økologiske kriser for klimaet, miljøet og biodiversiteten.

Men missionen for Hedeselskabet er fortsat at tjene samfundets interesser, og derfor tager selskabets forretningsenheder, HedeDanmark og en række underbrands, nu navn efter stifteren.

Hedeselskabet vil fortsat være navnet på foreningen og fonden – det er kun forretningen, der skifter navn til Dalgas.

Med navnet Dalgas samler organisationen alle sine forretningsenheder i én. Det sker som et led i en større rebranding for at skabe en rød tråd mellem foreningen og fonden, Hedeselskabet, og driftsselskabet, Dalgas.

HedeDanmark og dets underbrands har i dag forretningsaktiviteter i Tyskland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Sverige samt handel med mange lande i og udenfor Europa. Skiftet til navnet Dalgas skal således også understøtte de øgede internationale ambitioner, da Dalgas har mere internationalt potentiale end HedeDanmark-navnet.

Læs også