Genetikfirma advarer om fokus på magert svinekød
Mindre smag og stigende konkurrence fra kylling truer den amerikanske svineindustri, advarer genetikselskabet Genesus, der opfordrer til at øge fokus på smag for at genvinde forbrugernes interesse.

Her ses en stald i Fair Oaks Farms, Indiana, der ikke er direkte relateret til Genesus' udmeldinger. Arkivfoto: Anne Wolfenberg
Den amerikanske svineindustri oplever faldende forbrugerinteresse, og genetikfirmaet Genesus advarer nu om, at fokus på magrere svinekød har reduceret smagen og sænket forbruget.
Det skriver mediet Pig Progress.
Jim Long, præsident for Genesus, mener, at avlen af stadig magrere svinekød har været en fejl, og han påpeger, at forbruget af svinekød er faldet markant fra 1960 til 2023, mens forbruget af kylling er steget markant.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her