Venteliste for nye andelsejere med slagtesøer hos Danish Crown

Stor interesse for at blive andelsejer i Danish Crown betyder, at der nu indføres venteliste for nye andelsejere, som ønsker at levere søer til slagtning.

Øget fokus på sundhed i so-besætninger kombineret med lave priser på smågrise har de seneste måneder ført til flere saneringer af besætninger end normalt.  Sideløbende med et stigende antal tilmeldinger oplever Danish Crown en stigning i antallet af ansøgninger om optagelse som ny so-andelsejer.

For at kunne sikre Danish Crowns nuværende andelsejere en acceptabel service har bestyrelsen besluttet at indføre venteliste for nye so-andelshavere.

- For Danish Crown er det stadig vigtigt, at vi kan byde nye so-andelsejere velkomne i Danish Crown. Det skal dog ske i et tempo, hvor det ikke går ud over den afhentningsservice vi vil levere til vores eksisterende andelsejere. Vi vil følge udviklingen nøje og ser frem til igen løbende at kunne byde nye andelsejere velkommen i selskabet, udtaler Erik Bredholt, formand i Danish Crown, i en meddelelse.

Slagteriet oplyser endvidere, at de der står på ventelisten til enhver tid indtil optagelse kan meddele Danish Crown, hvis man ikke længere ønsker at stå på ventelisten.

I forbindelse med generationsskifter er ventelisten ikke gældende for eksisterende andelsejere.

Læs også