Kål, salat og friskt græs til grisene: Hos Agernæs Øko er det oplagt at eksperimentere med grovfoderet
Hos frilandsgartneriet Agernæs Øko, der er en del af Thorup Bakkegård & Orelund på Vestfyn, eksperimenteres der med grovfoderet til den økologiske slagtesvineproduktion, der også er en del af driften.

Der er både grønne marker og grønne tryner hos Agernæs Øko. Fotos: Camilla Bønløkke
Hos Agernæs Øko er det grisene, der giver gødning til den økologiske grøntsagsproduktion – både i form af dybstrøelse og gylle.
- Møget er guld værd for markerne, lyder det fra Ole Lawaetz Olesen, da han viser rundt i staldene på den idylliske ejendom på Agernæs.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her