Svinekonsulenter og Seges smelter sammen i ny nytårskur

Allerede 3. hverdag i det nye år slår Seges og svinekonsulenterne i fælleskab dørene op til en helt ny faglig event »Faglig Nytårskur« for alle dem, der har sin gang i dansk svineproduktion.

Seges Innovation og Foreningen af Danske Svinekonsulenter (FaDS) afholder den 4. januar 2024 en »Faglig Nytårskur« på Hotel Legoland i Billund.

Arrangementet er en kombination af Seges Innovations tidligere »Fagligt Nyt« og FaDS’ nytårskur, som man nu har valgt at flette sammen til ét arrangement, fremgår det af en pressemeddelelse fra Seges Innovation.

Den nye faglige nytårskur byder på faglige indlæg ligesom det bliver muligt at netværke med kolleger i branchen.

- Vi har samlet dygtige folk på en række områder, så du er sikker på at få de nyeste resultater fra Seges Innovation. Derudover har du også mulighed for at netværke med andre fra branchen, forklarer Janni Hales Pedersen, der er fagchef i Seges Innovation.

10 indlæg

Dagen vil byde på indlæg som blandt andet so- og pattegriseoverlevelse, fodereffektivitet, virus-håndtering og miljøteknologi, ligesom der vil være mulighed for spørgsmål og debat omkring branchens nyeste resultater og innovationer.

- Vi ønsker at klæde rådgivere og samarbejdspartnere fra branchen på, så man som fagfolk er opdateret med den seneste viden i branchen, lyder det fra Janni Hales Pedersen.

Ifølge Seges Innovation skulle arrangementet gøre det muligt for alle, der arbejder med primærproduktionen, at være på forkant med den nyeste viden.

Temaer for Faglig Nytårskur

  • Politik og økonomi
  • Klima og miljø
  • So- og pattegriseoverlevelse
  • Fodereffektivitet
  • Virushåndtering
  • Miljøteknologi

Kilde: Seges Innovation

Læs også