Årsmøde med svinefaglighed og magi

Der er lige fra aktuelle sygdomsproblemer og forventede markedspriser til magi med tv-kendte Jan Hellesøe på programmet, når Porcus Svinefagdyrlæger holder årsmøde i Vissenbjerg Hallerne på Fyn.

Datoen, tirsdag den 4. februar, har længe været kendt. Men nu er programmet også fastlagt for det årsmøde, som Porcus Svinefagdyrlæger igen i år afholder i Vissenbjerg Hallerne på Fyn.

Arrangementet indledes allerede klokken 17, hvor standende på messen åbner. Dernæst byder aftenens program på panerede skinkeschnitzler med bearnaisesauce, ovnbagte kartofler og ærter, inden der tages fat på rækken af fagligheder, hvor såvel eksterne gæster som Porcus’ egne dyrlæger er på podiet.

Markedsanalytiker Karsten Flemin fra Landbrug og Fødevarer kommer blandt andet omkring forventningerne til svinepriserne i fremtiden. Desuden er der mulighed for at blive opdateret på den aktuelle situation indenfor en række af branchens højaktuelle sygdomsudfordringer.

Svinefagdyrlæge Hans Bundgaard giver blandt andet i sit indlæg et indblik i influenza-situationen i Danmark. CEO Martin Thorsen, Agroeast, fortæller om hvordan afrikansk svinepest kan ramme på trods af god biosecurity og svinedyrlæge Kristian Viekilde giver et overblik over PRRS Hatting Horsens-sagen - før, under og efter.

Scenen skifter efter kaffen, når aftenens række af fagligheder byttes ud med »Et magisk foredrag«. Jan Hellesøe, den psykologiske manipulator, der er kendt for blandt andet tv-programmet »Fuckr med dn hjrne« runder aftenen af i Vissenbjerg, der ventes afsluttet klokken 21.35.

Deltagelse ved årsmødet kræver tilmelding, men arrangementet er gratis og for alle. Også svineproducenter, der normalt ikke bruger Porcus, er velkomne.

cab@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 61 20 96 65

Læs mere om Afrikansk svinepest

ASF er en virussygdom med høj dødelighed. Derfor er der stort fokus på effektiv smittebeskyttelse for at undgå et udbrud på dansk jord.

Læs mere her

Læs mere om Danmark saneres for PRRS

En samlet dansk svinebranche er gået sammen om en national plan for at reducere forekomsten af PRRS blandt danske grise. Men hvad er det egentlig, og er det muligt helt at udrydde den smitsomme sygdom?

Læs mere her

Læs også