bannerPos

Danvet inviterer til årsmøde i Brædstrup

Med to spor er programmet for Danvets årsmøde igen i år spækket med faglige foredrag for enhver svineproducents interesse. Det traditionsrige årsmøde afholdes i år fredag den 13. marts på Pejsegården i Brædstrup. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
11-02-2020 11:54
Danvet præsenterer igen i år et program spækket med faglige foredrag, når de afholder deres traditionsrige årsmøde på Pejsegården i Brædstrup.

Datoen er sat til fredag den 13. marts, når Danvet igen inviterer svineproducenter og ansatte til årsmøde på Pejsegården i Brædstrup.

Som de tidligere år, har Danvet sammensat et stort og alsidigt program, hvor deltagere kan vælge netop de foredrag, der har den enkeltes interesse. Der vil igen i år også være en foredragsrække på engelsk, som omhandler emner, der er grundlæggende i dansk svineproduktion.

Hør blandt meget andet indlæg om: Farmers Club - mødestedet for udenlandsk arbejdskraft, sundhedsovervågning i svinebesætninger, PRRS områdesanering, opfølgning på PRRS sædsmitte, seneste nyt fra Danvet Research, fravænning uden antibiotika – italienske erfaringer, nyt analysetilbud fra Danvet, status på Afrikansk Svinepest, scanning af æggestokke og nybyggeri af slagtesvinestalde

Der vil desuden i forbindelse med middagen være underholdning med Nils Villemoes med foredraget »Bøvl«, der omhandler ledelse og andre udfordringer, leveret med humor og viden.

Læs hele programmet på Danvets hjemmeside.

cab

Mild vinter har gavnet europæisk hvede

Vi står overfor en lavere hvedeproduktion i Europa efter voldsomt nedbør hen over efterår gjorde det vanskeligt for europæiske landmænd at så hvede. Til gengæld har vi frem til nu haft en mild vinter, hvilket trods alt har gavnet den hvede der er blevet sået.

Det er ikke landmandens opgave at bevise sin egen uskyld

»Blokerende fejl« i landbrugets EU-ansøgning er med til at vende bevisbyrden om, og det er klart ulovligt – skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.

Amerikanske kødpriser rykker op

Nu ser det ud til at de amerikanske kødpriser langt om længe kan følge trop med de prisstigninger vi har oplevet her i Europa siden starten af 2018. Kina har således nu officielt tilladt import af blandt andet fjerkræ fra USA.

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 

Smågrisepriserne buldrer videre opad

Den tyske Nord-West-notering steg mandag med 1,5 euro. Yderlige stigninger i vente i næste uge.

Digitale løsninger gør din hverdag lettere og giver bonus på bundlinjen

Vejen til bedre overblik, mere tid og en bonus på bundlinjen ligger lige foran dig.
Side 1 af 1772 (35439 artikler)Prev1234567177017711772Next