bannerPos

Danvet inviterer til årsmøde i Brædstrup

Med to spor er programmet for Danvets årsmøde igen i år spækket med faglige foredrag for enhver svineproducents interesse. Det traditionsrige årsmøde afholdes i år fredag den 13. marts på Pejsegården i Brædstrup. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
11-02-2020 11:54
Danvet præsenterer igen i år et program spækket med faglige foredrag, når de afholder deres traditionsrige årsmøde på Pejsegården i Brædstrup.

Datoen er sat til fredag den 13. marts, når Danvet igen inviterer svineproducenter og ansatte til årsmøde på Pejsegården i Brædstrup.

Som de tidligere år, har Danvet sammensat et stort og alsidigt program, hvor deltagere kan vælge netop de foredrag, der har den enkeltes interesse. Der vil igen i år også være en foredragsrække på engelsk, som omhandler emner, der er grundlæggende i dansk svineproduktion.

Hør blandt meget andet indlæg om: Farmers Club - mødestedet for udenlandsk arbejdskraft, sundhedsovervågning i svinebesætninger, PRRS områdesanering, opfølgning på PRRS sædsmitte, seneste nyt fra Danvet Research, fravænning uden antibiotika – italienske erfaringer, nyt analysetilbud fra Danvet, status på Afrikansk Svinepest, scanning af æggestokke og nybyggeri af slagtesvinestalde

Der vil desuden i forbindelse med middagen være underholdning med Nils Villemoes med foredraget »Bøvl«, der omhandler ledelse og andre udfordringer, leveret med humor og viden.

Læs hele programmet på Danvets hjemmeside.

cab

Danmark er foregangsland for akvakultur

Danmark er foregangsland i akvakultur. Det mener tidligere landmand og biolog Mette Cristine Schou Frandsen - ny formand for Verdens Bedste Fødevarer.

Her er de mest dyrkede afgrøder i 2020

Vårbyg er den afgrøde, som flest danske landmænd har søgt om landbrugsstøtte til i år, viser en opgørelse fra Landbrugsstyrelsen, der oplyser, at korn udgør seks af de ti mest dyrkede afgrøder i Danmark.

Økologi skal på skoleskemaet på landbrugssskole

I samarbejde med Økologisk Landsforening forbereder Nordjyllands Landbrugsskole et undervisningsforløb i økologi.

Salget af dansk frugt og grønt stiger med raketfart i 2020

Forbrugerne vælger langt flere danske grøntsager og bær i 2020, sammenlignet med sidste år. En fremragende sæson og større fokus på danske leverandører har været med til at øge salget af danske varer

Mogens Jensen åbner NutriFair 2021

Det bliver fødevareminister Mogens Jensen, der åbner 2021-udgaven af NutriFair-messen.

- Få styr på høstkapaciteten nu

Planlægning er nøglen til en god høst, påminder Velas.

Slagtesvinenoteringen holder niveau

Noteringen for slagtesvin bliver ikke ændret til den kommende uge, og vil derfor fortsat være på 10,50 kroner, oplyser Danish Crown.

Dansk kartoffelproduktion er truet

Dispensation til brugen af Reglone handler om meget mere end landbruget

- Kommuner, har I styr på spildevandsudledningerne?

- Jeg håber virkelig, at kommunerne har styr på forholdene omkring spildevandsudledningerne, så vi ikke får samme tilstande, som der hersker i Øresund, lyder det fra formanden for Djursland Landboforening, Hans Gæmelke, som netop har sendt et åbent brev til Nord- og Syddjurs Kommune.

Nu kæmper bankerne om landbrugskunder

Banker begynder at se potentialet i landbruget, og det giver bedre betingelser for landbrugskunderne, lyder det fra Jakob Hvalkoff, Sagro.
Side 1 af 1874 (37462 artikler)Prev1234567187218731874Next