bannerPos

Ø-Vet tilbyder videosupport til deres medlemmer

Med videosupport og gruppechat i WhatsApp håber Ø-Vet at kunne forbedre den løbende kontakt mellem besætningsbesøgene samt at kunne yde hurtig assistance i tvivlstilfælde. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
09-05-2019 10:24

Videosupport er nu en mulighed for svineproducenter, der er tilknyttet Ø-Vet.

- I Ø-Vet arbejder vi på fortsat at forbedre den service, vi yder jer, og i den forbindelse åbner vi nu for to nye måder at kontakte os på i det daglige. Vi håber hermed at forbedre den løbende kontakt mellem besøgene samt at kunne yde hurtig assistance i tvivlstilfælde.

Sådan lyder det fra dyrlægerne hos Ø-Vet i deres seneste nyhedsbrev.

Først og fremmest har dyrlægerne valgt at iværks&ael

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next