bannerPos

Ø-Vet tilbyder videosupport til deres medlemmer

Med videosupport og gruppechat i WhatsApp håber Ø-Vet at kunne forbedre den løbende kontakt mellem besætningsbesøgene samt at kunne yde hurtig assistance i tvivlstilfælde. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Redaktionen

09-05-2019 10:24
Videosupport er nu en mulighed for svineproducenter, der er tilknyttet Ø-Vet.

- I Ø-Vet arbejder vi på fortsat at forbedre den service, vi yder jer, og i den forbindelse åbner vi nu for to nye måder at kontakte os på i det daglige. Vi håber hermed at forbedre den løbende kontakt mellem besøgene samt at kunne yde hurtig assistance i tvivlstilfælde.

Vil du læse det hele?

Få 14 dages gratis digital adgang, uden binding

Indtast din e-mail og få tilsendt en adgangskode med det samme

Opret gratis abonnement

Leverer individuelle løsninger til hver landmand

Kør med maskinerne året rundt, men betal leasingydelserne i oktober, november og december, når likviditeten på bedriften har det bedst, lyder et tilbud.

Sen sprøjtning i vårsæd til forebyggelse af aks- og strånedknækning

Det anbefales kun at vækstregulere vårsæd, hvis der er en meget frodig vækst. Svampesprøjtning har også effekt mod aks- og strånedknækning.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.
Side 1 af 1542 (30839 artikler)Prev1234567154015411542Next