bannerPos

Svinemarkeder er ved at finde fødderne

17-07-2020 10:31

Noteringen for slagtesvin fra Danish Crown vil også i næste uge være på 10,50 kroner, mens sonoteringen også er uændret på 5,10 kroner.

Det europæiske marked for grisekød er ved at finde sine fødder igen efter en måned med uro grænsende til kaos. Det er blandt andet årsag til, at svinenoteringen i den kommende uge er uændret på 10,50 kroner.

- Der er fortsat et relativt stort udbud i forhold til forbruget i Europa, men priserne har i en vis grad stabiliseret sig. Ferieperioden nærmer sig dog i det sydlige Europa, men det er uklart hvordan det vil påvirke markedet, for indtil videre har både foråret og sommeren langt fra fulgt de mønstre som vi kender, siger Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork.

Der er en god efterspørgsel på skinker, nakker og kamme, mens afsætningen af forender, bove og brystflæsk er stabil. Det samme gælder salget af bacon til Storbritannien.

Til landene udenfor Europa er der i øjeblikket et godt salg til Japan og en jævn afskibning til Kina.
 

hka

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next