bannerPos

Sektordirektør: Foderforbruget er stadig det vigtigste

Ifølge Christian Fink Hansen er der selvfølgelig en risiko for lidt mindre vækstpotentiale, når vi skal udfase zink til smågrisene, men det avlsarbejde, der laves for hele tiden at forbedre foderudnyttelsen, fortsætter med øget styrke.

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
23-05-2020 13:41
Normer, optimering, holdbarhed, klima og økonomi - emnerne er mange, når det kommer til foder. I år måtte sektordirektør Christian Fink Hansen byde velkommen til deltagerne bag skærmen ved dette års Fodringsseminar, der onsdag blev afholdt som webinar.

- Vi har det her fokus, fordi foderforbruget stadig er det vigtigste. Både for klimaet men så sandelig også for svineproducenternes økonomi, og der har vi alle sammen et fælles ansvar for, at det fortsat bevæger sig i den rigtige retning.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next