bannerPos

igus åbner digital innovations messen 2020

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
28-05-2020 11:57
Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

På den virtuelle messe præsenterer igus mere end 100 plast-innovationer og udvidelser på produktsortimentet. Den ca. 400 kvadratmeter store ægte stand er nu åben for "besøgende" på nettet og leverer multimedia baseret information om emner som »Cost down, Life up. Det er vores mission«. Messen er en del af den digitale support til kunderne, hvor personlige rundvisninger, personlige møder og gruppemøder kan arrangeres på standen.

På den virtuelle messe viser igus nu de besøgende hvordan højtydende polymerer kan anvendes til bæredygtig optimering af levetid og omkostninger på applikationer i bevægelse.

- Da den ene messe efter den anden blev aflyst, blev det hurtigt klart for os, at vi skulle skabe vores egen messe og dele den med verden fra Köln, forklarer Frank Blase, CEO hos igus GmbH.

I hovedsædet i Köln opbyggede igus en 400 kvadratmeter messestand og lagde den på nettet. Standen er nu åben for besøgende. På de individuelle stationer kan de besøgende benytte displays, film og tekster for at dykke ned i en verden af motion plastics - fra SPE kabler designet specielt til energikæder til letvægts drylin polymere teleskoper og intelligente smart plastics løsninger. Links leder brugeren til mere detaljeret teknisk information og videoer på websitet.

Ægte stand, virtuelt besøg

Den virtuelle messe er en del af den omfattende digitale konsulentservice der tilbydes af igus. Dem der ønsker specifik, detaljeret information kan lave en aftale og sammen med en kundekonsulent modtage en virtuel rundvisning på messens forskellige stationerne. Der er også mulighed for et personligt møde med en igus produktekspert eller brancheekspert på den virkelige messestand, uden at den besøgende skal forlade sin arbejdsplads/hjemmekontor.

Ved hjælp af en tablet, guider eksperten den besøgende gennem messestanden og har direkte adgang til de udstillede produkter og kan demonstrere deres anvendelse på maskinerne. Herudover kan standen benyttes som base for en serie kurser og webinarer, som kunderne kan bruge til at udvide deres viden omkring alle aspekter af motion plastics fra igus. 

Flere oplysninger om igus Academy findes på https://www.igus.dk/info/igus-academy.

Gamle bygninger kræver vedligehold

Selvom landbrugene og de nye staldbygninger bliver større og større, er det vigtigt at bevare de gamle og mindre avlsbygninger som et vidne om landets stolte landbrugstraditioner.

Nyt fodertilskud har ført til friske søer og flere grise

- Når vi får tre grise mere igennem pr. årsso inklusiv de managementmæssige tiltag, så har det værdi. Sådan lyder ordene blandt andet fra en fynsk svineproducent, der i snart et år har tilsat fodertilskuddet EP199 i drægtigheds- og diegivningsperioden.

USDA overrasker prisstærkt

For en gang skyld overrasker det amerikanske landbrugsministerium med en prisstærk WASDE-rapport for blandt andet hvede. Det ser derfor stadig ud til, at hvedeprisen kan gå yderligere op til trods for den igangværende europæiske hvedehøst.

Så er kornhøsten i gang på Sydvestfyn

Som et af de første steder i Danmark tog Henrik Banke og hans far, Jørgen Banke, som tilsammen ejer Ebberup Maskinstation på Sydvestfyn, i dag hul på høst af deres vinterbyg.

Sparker gang i multifunktionel jordfordeling

De første tre projekter med multifunktionel jordfordeling kan nu starte op, efter at Landbrugsstyrelsen har givet tilladelse til tre projekter. I alt forventes det, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

Forudser normal svensk høst

Svenske Lantmännen forudser, at den svenske korn- og oliefrøhøst i år bliver på 6,1 millioner tons, hvilket er på et normalt leje.

Landbruget kræver svar om kloakvandet i Limfjorden

Nu vil landboforeningerne LandboNord, Agri Nord, LandboThy og Landboforeningen Limfjord have klarlagt, hvor mange næringsstoffer, blandt andet kvælstof og fosfor, der er i udledningerne fra kommunerne. Det vil de, efter det er kommet frem, at flere kommuner udleder urenset spildevand direkte i Limfjorden.

Et lille håb om fælles løsninger og intern enighed

På LandboNords generalforsamling, der i år foregik digitalt, lagde formand, Niels Vestergaard Salling, vægt på vigtigheden af fælles løsninger med blandt andre DN, mens der internt i landbruget er brug for fælles fodslag.
Side 1 af 1874 (37477 artikler)Prev1234567187218731874Next