Danske hegnsklippere til hele verden

I Danmark produceres nogle af de bedste hegnsklippere på markedet – og de finder vej til hele verden.

GreenTec Scorpion hegnsklipperen i aktion. En hegnsklipper til dem med det store behov. Foto: GreenTec

GreenTec er dansk producent af hegnsklippere til blandt andet landbrug og maskinstationer. En stigende del fra fabrikken i Kolding eksporteres tillige til stadig flere lande i verden. Dansk kvalitet kombineret med funktionalitet og innovation, hitter i udlandet.

Hos GreenTec producerer man en bredt program inden for hegnsklippere, redskabsrammer og grensave.

Armklipperne i Scorpion-serien er én af de hegnsklipper, som man senest har udviklet og har stor succes med. En armklipper, der kan påmonteres både traktorer og hjullæssere, der kan fås med lodrette arbejdsbredder fra 4,3 til 9,3 meter og i vandrette arbejdsbredder fra 3,3 til 8,3 meter.

Inden for redskabsrammer er det GreenTec´s HXF-model, der findes i tre forskellige størrelser, der især udmærker sig med sin fleksibilitet i forhold til det køretøj, den påmonteres, der kan være alt fra minilæsser, kompakt traktor, frontlæsser, og teleskoplæsser til gummiged eller rendegraver.

For grensave er det LRS-serien med arbejdsbredde på 1,4 til 4,8 meter, der er i fokus. Endelig omfatter programmet flere modeller indenfor slagleklippere og fingerklippere.

Et stort hjemmemarked i Danmark, samt store eksportmarkeder i blandt andet Tyskland, Frankrig og Benelux-landene. Blandt de nye markeder finder man lande som Sydafrika, Australien og ikke mindst USA.

Læs også