Euromaster udvider landbrugsservice i Østdanmark

Med nyt tilbud kan sjællandske landmænd ikke alene få endnu hurtigere service. De kan også få aktuelle priser og bestille nyt materiel på stedet uden yderligere led.

Dæk- og autoservicefirmaet Euromaster intensiverer nu sin service til landbruget. Det sker med en ny form for akuthjælp, som gør det nemmere og mere effektivt for landmænd at få dæk- og servicehjælp til deres maskiner.

Firmaet pointerer, at en landbrugsmaskine, der holder stille på grund af problemer, kan koste landmanden mange tusinde kroner i timen.

Derfor udvider man nu sit landbrugsteam med »a man with a van« - en kørende montør og sælger, der skal dække region Øst.

Erfaren mand

Den nye mand til jobbet på Sjælland hedder Christian Overbeck. Han er tidligere kørende montør samt centerleder i Hillerød og har 28 års erfaring indenfor dækbranchen.

– Christian er yderst kompetent, han er en dygtig håndværker inden for sit fag, og så er han ikke mindst serviceminded. Med sine mange år hos Euromaster har han et stort kendskab til såvel dæk som autoservice, og han kan både rådgive, give tilbud samt montere.

- Det betyder, at kunderne ikke skal igennem en masse led, men derimod får en personlig kontakt i Christian, som kan hjælpe dem med alle deres behov, fortæller Per Merstrand, landbrugsansvarlig hos Euromaster.

– For mig handler den her branche om tryghed og tillid. Kunderne skal føle sig i gode hænder og få opfyldt deres behov. Jeg har et mål om at hjælpe dem hurtigt og effektiv hele tiden med tillid som fællesnævner, fortæller Christian Overbeck.

Unik breakdownservice

Med det nye tilbud kan sjællandske landmænd ikke alene få endnu hurtigere service. De kan også få aktuelle priser og bestille nyt materiel på stedet uden yderligere led.

– Landmænd har ofte travlt og har ikke tid til at vente, når de skal have skiftet dæk. Det er vi hos Euromaster meget opmærksomme på, og derfor vil vi med denne service sætte fokus på vores kunders behov. Vi kan nu hjælpe landmændene med akutte problemer nu og her, og det sparer dem kostbar tid, forklarer, Per Merstrand.

Ifølge den landbrugsansvarlige er Euromasters breakdownservice til landbruget ret unik, da lignende former for service ofte kun fokuserer på transportbranchen.

Læs også