Nyt kursus til kloak-TV-operatører

Nu er der nyt til de TV-operatører, der ønsker at få den nyeste viden indenfor området. Brancheforeningerne Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E) og Danske Kloakmestre har slået pjalterne sammen og udbyder nu kurset »Kloakbranchens kursus for kloak og TV-operatører«.

- Vores mål med dette kursus er at uddanne flere TV-operatører samt at hæve niveauet på de TV-inspektioner, der bliver udført. Cirka 90-95 procent af vores medlemmer, der arbejder med kloakering, har en form for kamera som de anvender til TV-inspektion. Og ligesom med alt andet, kræver arbejdet med TV-inspektion stor faglighed for at levere et godt stykke arbejde, siger Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Kurset henvender sig til TV-operatører i kloakbranchen og deltagere vil blandt andet få undervisning i udførelse af TV-inspektion af afløbsledninger og registrering af observationer med udgangspunkt i fotomanualen fra Danva. Derudover lærer deltagerne at anvende udstyret på den mest hensigtsmæssige måde. Johs Pedersen fra Byggeriets Kvalitetskontrol vil undervise deltagerne og JKL Teknik A/S vil demonstrere det nyeste inspektions- og rapporteringsudstyr.

Du kan finde kursusbeskrivelsen samt tilmelding på DM&E´s hjemmeside.

 

Læs også