Et nyt fibertilskud stimulerer grisens mave-tarmsundhed

Hamlet Protein er på markedet med et fibertilskud, der ikke mindst i forbindelse med en fravænningsfase uden medicinsk zink, kan være med til at hjælpe tingene på vej.

- HP 300 har vist sig at være et godt produkt. Det handler jo om at fodre grisene så rigtigt som muligt, så det ikke er nødvendigt at medicinere sig ud af problemerne skabt af forkert fodring, fortæller nutritionist Lars Andersen. Proteinkoncentratet fra Hamlet Protein sælges i mere end 52 lande. - Danmark er et vigtigt marked for Hamlet Protein. De fleste smågrise stifter bekendtskab med Hamlet Protein på et tidspunkt, fortæller Anders Hagemann, der er teknisk ansvarlig for salg og applikation i Danmark. Han ses her i virksomhedens eget laboratorie. HP FiberBoost er et nyt fodertilskud fra Hamlet Protein. Selve forarbejdningsprocessen med fremstillingen af HP FiberBoost er den samme som ved HP 300. Der anvendes blot nogle andre enzymer og så er det sojaskaller, der anvendes i processen.

- HP 300 er flagskibet hos Hamlet Protein.

- HP 300 har vist sig at være et godt produkt. Det handler jo om at fodre grisene så rigtigt som muligt, så det ikke er nødvendigt at medicinere sig ud af problemerne skabt af forkert fodring. Når det så er sagt, så vil dyr naturligvis stadig kunne blive syge, men godt foder er med til at skabe en bedre robusthed hos grisene, fortæller nutritionist Lars Andersen.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også