Syv nye traktorer blev klar til levering

A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup nær Brørup har haft travle på det seneste med klargøringen af ikke mindre end syv nye traktorer, der er solgt og nu leveres til en række kunder

TRAKTORER Solen skinnede i både funklende ny rød, grøn og endda sort traktorlak, da maskinforretningen A.P. Andersen Maskinfirma I/S, forleden havde gang i den sidste klargøring af ikke mindre end syv nye traktorer, der alle blev bestilt af jyske og en enkelt fynsk kunde i slutningen af 2019.

Maskinforretningen er autoriseret forhandler af Same og Deutz-Fahr, og begge mærker er repræsenteret blandt de syv nye traktorer, hvor to er de karakteristiske røde Same-traktor, mens fire af Deutz-Fahr-traktorerne er grønne - plus en enkelt sort, da det er specialudgaven ”Warrior”.

A.P. Andersem Maskinfirma I/S har i mange år været autoriseret Same-forhandler, og i dag er der også Deutz-Fahr på programmet efter at Same overtog Deutz-Fahr for år tilbage.

-  De to mærker supplerer hinanden godt. Same producerer jo mindre traktorer, mens Deutz-Fahr har de større, forklarer indehaver af A. P. Andersen Maskinfirma, Lars Andersen, der tilføjer at man har kunder til begge typer.

Same-traktorer er eksempelvis populære hos planteskoler og andre med mindre kraft- og kapacitetsbehov, mens Deutz-Fahr er populære hos landmænd, maskinstationer og andre med større kraftbehov.

 

Læs også