bannerPos

Bryder DAX op eller afviser den nu – afgørende test

Ugegraf for DAX-30 i euro Det ledende tyske aktie-index DAX30 har været stigende i godt og vel en måned. Nu rammer indexet et afgørende opadgående modstandsniveau, der kan beslutte om opturen skal fortsætte eller en ny nedtur skal sætte ind.

Peter Arendt

Markedsanalytiker minAgro.dk
19-09-2019 07:42

Tre ugers optur på aktiemarkedet betyder, at det ledende tyske DAX30 nu banker mod sommerens topniveauer. Skulle det blive til et brud så begynder det i igen at se mere kursstærkt ud på aktiemarkedet her i Europa. Derimod vil en afvisning af sommerens topniveauer signalere en ny salgsmulighed på aktier generelt set. Derfor er det en forholdsvis afgørende test, som det ledende europæiske og tyske aktieindex lige nu står overfor.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Strammere krav i ny ordning

Tilsagnskrav vægter miljøeffekter højere end bedriftsstørrelsen i ny ordning til kvæg og gartneri.

EU-tilskud hjalp generationsskifte i mål

En støtteordning med tilskud fra EU var med til at gøre et generationsskifte muligt for far og søn i Thy. Forarbejde og rådgiver-hjælp sikrede dem en smidig proces, mener de.

Knap halvdelen af rapsmarkerne skal sprøjtes mod jordlopper

Planteavlskonsulenterne har i denne uge fundet bekæmpelsesbehov for larver i 45 procent af rapsmarkerne landet over.

Moderne kameraløsninger gør det nemt at overvåge bedriften inde og ude

Overvågning af landbrugsbedrifter vinder frem. Optagelserne kan dokumentere adfærd overalt og brugs som værn mod aktivister eller til efteruddannelse, når udførte arbejdsopgaver filmes og evalueres.

De danske svineproducenter samles til årets største møde

Tirsdag og onsdag i næste uge mødes svineproducenter fra hele landet for at debattere, netværke og tanke ny viden i Herning.

Nyt bejdsemiddel mod rapsjordlopper

Efter EU's forbud mod insektbejdse med neonikotinoider er der behov for en anden type bejdse til blandt andet rapsudsæd. Corteva har nu midlet Lumiposa klar, som også vil aflaste den stigende pyrethroid-resistens.
Side 1 af 1664 (33268 artikler)Prev1234567166216631664Next