bannerPos

Bryder DAX op eller afviser den nu – afgørende test

Ugegraf for DAX-30 i euro Det ledende tyske aktie-index DAX30 har været stigende i godt og vel en måned. Nu rammer indexet et afgørende opadgående modstandsniveau, der kan beslutte om opturen skal fortsætte eller en ny nedtur skal sætte ind.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
19-09-2019 07:42

Tre ugers optur på aktiemarkedet betyder, at det ledende tyske DAX30 nu banker mod sommerens topniveauer. Skulle det blive til et brud så begynder det i igen at se mere kursstærkt ud på aktiemarkedet her i Europa. Derimod vil en afvisning af sommerens topniveauer signalere en ny salgsmulighed på aktier generelt set. Derfor er det en forholdsvis afgørende test, som det ledende europæiske og tyske aktieindex lige nu står overfor.

Ved indgangen

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøgodkendelse til andre staldsystemer

Ikke alle stalde passer ind i de traditionelle kasser i en miljøansøgning. SvineRådgivningen meddeler, at de har god erfaring med sådanne sager.

IGC forventer global overskudsproduktion i 2020

IGC, The International Grains Council, forventer en overskudsproduktion af afgrøder på globalt plan i sæsonen 2020 og 2021. Men det er ikke fra Europa, den store afgrødeproduktion i givet fald vil komme.

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.
Side 1 af 1850 (36981 artikler)Prev1234567184818491850Next