bannerPos

Hvedeprisen oplever tiltagende opadgående momentum

Ugegraf for MATIF Hvede, første position i euro pr. ton Den europæiske hvedepris har nu været konstant stigende i mere end en måned og det tyder ikke på, at opturen er slut endnu.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
09-10-2019 17:43

Den nøglevending som hvedeprisen i Europa foretog fra ned til op i starten af september måned, ser for alvor ud til at have bidt sig fast. Hvedeprisen på MATIF har således været konstant stigende i nu næsten fem uger i træk. Samtidig er det opadgående momentum i hvedeprisens udvikling tiltagende og der er således ikke noget der indikerer at hvedeprisen er færdig med at stige. Jeg fastholder derfor min anbefaling om at afvente salg af h

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.

Anerkendt i samfundskontrakten

- Moderniseringsstøtten til nybygning af moderne slagtesvineanlæg er samfundets anerkendelse af vores bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, siger Lars Jensen, Stensager Svin.

Billigere stipladser til slagtesvinene

»Konceptstalden« er ifølge Seges Svineproduktion, et billigere, men produktionssikkert bud på et alternativ til den traditionelle slagtesvinestald.

- Er vi da virkelig så ulandsbetragtet, at en ansøger ikke vil bo med os

At lederen af Landbrugsstyrelsen i Augustenborg har tjenestested i København fører nu til, at Venstre indkalder både finansminister og fødevareminister til åbent samråd. Landboformand undrer sig også.

Brokgrise hædres med særbehandling

Det irriterer Lars Jensen, Stenager Svin I/S nær Aars i Himmerland, at man bruger udtrykket sygestier, når brokgrisene reelt er raske grise, der blot kræver særlig opmærksomhed, lidt mere plads og ekstra halm.
Side 1 af 1773 (35448 artikler)Prev1234567177117721773Next