bannerPos

Dansk EM-guld i traktortræk

Der blev dystet på hestekræfter og trækkraft, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande. Foto: Dansk Tractor Pulling

Redaktionen

10-09-2019 13:19
Flotte danske placeringer, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande

Det gav i den grad hjemmebane-glæde da weekendens EM i Tractor Pulling fandt sted i Brande. For mens flere danske deltagere måtte drage skuffede hjem, gik det helt anderledes for Michael Galsgaard fra Hurup, Thy.

Han kan nemlig nu kalde sig Europamester i Pro Stock-klassen, hvor han sikrede sig EM-guld.

- Det er rigtig dejligt. Det må jeg sige. Vi ramte dagen og gjorde det, vi skulle. Det hele flaskede sig for os, så det er en dejlig fornemmelse, sagde den glade guldvinder ifølge TV Midtvest.

Arrangørerne kan se tilbage på en vellykket weekend, hvor vejret dog ind imellem kom til at spille dem et puds. Kraftige regnbyger gjorde nemlig, at flere af konkurrencerne måtte afbrydes undervejs – men alt blev dog gennemført til sidst.

jba

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next