bannerPos

Dansk EM-guld i traktortræk

Der blev dystet på hestekræfter og trækkraft, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande. Foto: Dansk Tractor Pulling
10-09-2019 13:19
Flotte danske placeringer, da EM i Tractor Pulling i weekenden fandt sted i Brande

Det gav i den grad hjemmebane-glæde da weekendens EM i Tractor Pulling fandt sted i Brande. For mens flere danske deltagere måtte drage skuffede hjem, gik det helt anderledes for Michael Galsgaard fra Hurup, Thy.

Han kan nemlig nu kalde sig Europamester i Pro Stock-klassen, hvor han sikrede sig EM-guld.

- Det er rigtig dejligt. Det må jeg sige. Vi ramte dagen og gjorde det, vi skulle. Det hele flaskede sig for os, så det er en dejlig fornemmelse, sagde den glade guldvinder ifølge TV Midtvest.

Arrangørerne kan se tilbage på en vellykket weekend, hvor vejret dog ind imellem kom til at spille dem et puds. Kraftige regnbyger gjorde nemlig, at flere af konkurrencerne måtte afbrydes undervejs – men alt blev dog gennemført til sidst.

jba

DLG sætter ny retning for sin danske forretning

Som et led i koncernstrategien Leading the Way 2021 sætter DLG nu en ny retning for sin danske forretning.

Det er så nemt at skælde landbruget ud

Landbruget får skæld ud for ikke at lave minivådområder, m.v., men det skyldes, at Landbrugsstyrelsen og en række kommuner ikke har været gearet til opgaven, skriver formanden for Landbrug & Fødevarer Østjylland.

Højesteret gav skatteyder mulighed for at vælge om i selvangivelsen

Hvis en skatteyder havde været klar over, at skattemyn­dig­hederne ikke ville godkende tab på blandt andet aktier som fradragsberettiget, ville han have selvangivet sine lån anderledes. Derfor havde han krav på omvalg, fastslår Højesteret i en dom.

Kan traktorerne klare det finske klima, kan de klare sig under alle forhold

Valtras testfolk kører de nye traktorer 800 km nordpå til det barske Lapland. Og i fabrikkens testcenter fryses de ned til minus 40 grader.

19 danske landmænd besøger finske Valtra i denne uge

Selv om der i dag sælges en del færre traktorer i Danmark end for få år siden, sælges der nu flere hestekræfter. En gruppe danske landmænd så i onsdags på produktionen af moderne traktorer, der er skræddersyede efter individuelle ønsker.

Ny udbyder af autovacciner

I september 2019 blev det meldt ud, at DTU Veterinærinstituttet ikke længere kunne modtage ordrer på autovacciner efter den 11. oktober 2019. Nu er en ny udbyder fundet.
Side 1 af 1757 (35121 artikler)Prev1234567175517561757Next