Fremtidens kødproduktion vil foregå lokalt ude i verden
På Danish Farmers Abroad’s konference i går forudså man, at husdyrproduktionen – især fjerkræ og svin – vil flytte yderligere ud til Asien og andre vækstlande.

Knap 100 medlemmer i Danish Farmers Abroad og andre interesserede deltog i går i den halvårlige konference, der traditionen tro afholdes i Brædstrup i Midtjylland. Fotos: Jørgen P. Jensen
Kina har indenfor de seneste 10 år øget deres årlige forbrug af svinekød med ikke mindre end 85 millioner svin, og den udvikling vil kun forstærkes de kommende 10 år.
Og det bliver ikke med stigende masseeksport af svinekød fra for eksempel Danm
Og det bliver ikke med stigende masseeksport af svinekød fra for eksempel Danm
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her